Om onze kwaliteit te verzekeren, genieten klanten van onze volledige service.

We starten met een gesprek waarin alle wensen en noden bekeken worden. We werken samen aan een ontwerp van je keuken, badkamer, dressing en andere zodat we zeker op dezelfde lijn zitten. Door van zo dichtbij samen te werken, kunnen we ook bij vragen of twijfel steeds snel een oplossing of een antwoord bieden.

Na een uitgebreid gesprek komen we ter plaatse om alle opmetingen te doen zodat het ontwerp verder in detail kan worden uitgewerkt. Dan gaan we terug naar ons atelier om de ontwerpen uit te werken om van jouw droomkeuken, -badkamer, -dressing realiteit te maken!

Om kwaliteit door te trekken tot en met het einde van je aankoop, hebben wij ook een eigen plaatsingsdienst. Zij zorgen ervoor dat de geproduceerde stukken perfect worden geplaatst zoals in het ontwerp was aangegeven. Wij besteden dit niet uit, omdat we zowel onze klanten als onszelf ervan willen verzekeren dat alles tot in het detail en kwalitatief wordt afgewerkt.

Dit alles garandeert een goede planning, een duidelijke communicatie en uiteindelijk de perfecte keuken, badkamer of dressing!

Wel je weten hoe we jouw droomproject kunnen waarmaken? Geef ons een seintje of kom gerust eens langs voor een uitgebreider gesprek.