Omdat wij er belang aan hechten dat je goed geïnformeerd bent en steeds voor kwaliteit kiest, lichten we onze keuze voor bepaalde materialen graag toe.

Binnenkasten en leggers

Bij binnenkasten kiezen we voor corpussen en leggers van 18 mm dik, zodat ze stevig genoeg zijn om lang dienst te doen. Daarnaast bestaan ze ook uit slijtvast materiaal, afgewerkt met stootvaste abs-kanten. Ook voor de ruggen van de kasten kiezen we voor een dikte van 8 mm, zodat je aan de slag kan met stevige opbergplaatsen.

Kwaliteit van Blum

Voor lades en scharnieren kiezen wij voor het merk Blum. We werken met lades van het merk Blum, type Legra. Deze zijn volledig uittrekbaar en zijn voorzien van een remsysteem zodat ze geen schade veroorzaken of ongelukkige ongevallen. De bodem van deze lades is 16 mm dik, dus stevig genoeg om alles te dragen. Ook scharnieren van Blum worden gebruikt in onze stukken. Deze clipscharnieren zijn regelbaar in 3 richtingen dus kunnen volledig naar wens worden afgesteld. Ook deze zijn voorzien van een remsysteem.

Frontmaterialen

De frontmaterialen van onze keukens en badkamers zijn ook steeds uit kwalitatief materiaal vervaardigd.

Fronten uit kunststof

Hier kan je kiezen uit fronten in laminaat, steeds afgewerkt met abs of laserkant. De fronten in laminaat zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtimitaties.

Lakfronten

Deze fronten zijn uit MDF vervaardigd en bieden heel veel mogelijkheden in afwerking. Lakfronten heb je zowel in strakke greeploze uitvoeringen als in landelijke stijlen. Je kan daarnaast ook kiezen voor poederlak, structuurlak of hoogglanslak.

Fineerfronten

Deze fronten bestaan uit MDF en zijn belegd met een laag hoogwaardig fineerhout, wat voor een hele elegante en massieve uitstraling zorgt.

Massieve houtfronten

Je kan ook opteren voor fronten uit massief hout. Ze zijn leverbaar in alle soorten eik. Deze fronten zijn heel breed toepasbaar en kunnen gelakt of gevernist worden, helemaal naar jouw wens. Deze kunnen passen in zowel een landelijke stijl van interieur als in een strak, modern interieur.