keukens

Het ontwerpen van een keuken vraagt enige aandacht voor specifieke punten: opbergruimtes op de juiste hoogte zodat je niet te veel moet bukken en/of overzetten, hoekkasten kunnen nuttig zijn met uittreksystemen, werkbladen op aangepaste hoogte voorzien, voldoende verlichting op de juiste plaatsen,...
 
Om deze en zoveel meer redenen is het belangrijk dat je een goed overwogen keuze maakt bij het kiezen van je leefkeuken. Bij ons kan je rekenen op 25 jaar ervaring. Zoals elke klant die bij ons terechtkomt, is elke keuken een uniek stuk. Daarom brainstormen we uitgebreid over je voorkeuren, materialen, apparaten en veel meer.
Kies je voor een landelijke keuken, dan gaan we samen op zoek naar de juiste warme materialen die passen binnen de inrichting van je huis. Met oog voor het juiste werkblad, de correcte afwerking en de goede apparaten, gieten we samen je landelijke keuken in een ontwerp.
Gaat je voorkeur naar een moderne designkeuken? Ook daarin kunnen we je bijstaan.
 

Werkbladen

Het belangrijkste onderdeel in je keuken is waarschijnlijk wel je werkblad. Het moet er niet enkel goed uitzien, maar het is belangrijk dat je er ook prettig aan kan werken. Bij het kiezen van je werkblad staan we je bij met onze expertise. Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden in uitstraling, gebruiksvriendelijkheid, warmte- en krasbestendigheid en veel meer.

Je kan kiezen voor verschillende soorten werkbladen:

  • Kunststof: een onderhoudsvriendelijk en voordelig geprijsd werkblad, waarbij laminaat op een watervaste spaanplaat wordt vastgemaakt.
  • Natuursteen: met graniet of marmer krijgt je keuken een natuurlijke, organische uitstraling, waarbij je kan kiezen voor gepolijste of verzoete uitvoering.
  • Composiet: deze variant op graniet is samengesteld uit granietkorrels en hars. Het geheel wordt geperst, waardoor het oppervlak vrij is van poriën en dus vuil en bacteriën geen kans krijgen.
  • Hout: massief houten werkbladen hebben een natuurlijke, zachte en warme uitstraling. Hoe harder het gekozen hout, hoe krasbestendiger het werkblad. Een massief blad wordt geolied of voorzien van een vernislaag.
  • Dekton: met dekton krijg je een hittebestendig en krasvrij werkblad.
  • Keramiek: ook als je voor keramiek kiest, teken je voor een krasvrij en hittebestendig werkblad.
Landelijke keuken of moderne keuken? We kunnen elke keukendroom tot in de details uitwerken. Contacteer ons om meer te weten!

Bekijk onze andere gerealiseerde keukens

zwart fineer moderne keuken zwart